Betonlook stucwerk kosten
Home Soorten stucwerk Betonlook stucwerk kosten

Betonlook stucwerk kosten 2024

Wil je betonlook stucwerk laten aanbrengen voor een robuuste en stijlvolle uitstraling? Dan ben je vast benieuwd naar de prijzen van betonlook stucwerk. Voor betonlook stucwerk betaal je gemiddeld tussen de €60,- en €190,- per vierkante meter. Betonlook stucwerk is duurder dan de meeste andere soorten stucwerk. De prijzen van betonlook stucwerk zijn afhankelijk van de waterdichtheid van het stucwerk.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle kosten voor betonlook stucwerk.

Betonlook stuc kosten

Wat zijn de betonstuc kosten per m² eigenlijk? De prijzen voor het aanbrengen van betonlook stucwerk kunnen variëren tussen de €60,- en €190,- per vierkante meter, afhankelijk of deze afgewerkt moeten worden met een waterdichte coating. Wanneer dit het geval is zal de prijs tussen de €140,- tot €190,- liggen per vierkante meter. Hieronder vind je een prijstabel met de kosten van betonlook stucwerk per m².

Type stucwerk Prijs per m²*
Betonlook stucwerk €60,- tot €110,-
Beton Ciré stucwerk (waterdicht) €140,- tot €190,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen.

Bespaar op de kosten van betonlook stucwerk

Een ervaren stukadoor zorgt voor de juiste effecten!

Offertes aanvragen

Betonlook stucwerk badkamer prijs

Wanneer je geen tegelwerk wilt in je badkamer is betonlook stucwerk op de muren een goede optie. De prijs ligt tussen de €140,- tot €190,- per m². Voor een badkamer van 10 m² betaal je gemiddeld €1500,-. Voor badkamer wordt Beton Ciré stucwerk gebruikt. Beton Ciré is een waterbestendig stuc wat door middel van coating goed kan worden toegepast in een badkamer.

Het aanbrengen van dit type stucwerk in de badkamer is een precieze klus voor een stukadoor. Ook moeten er 2-componenten coating worden aangebracht om het stucwerk waterbestendig te maken. De prijs van Beton Ciré ligt hierdoor hoger dan bij het normale betonlook stucwerk.

Betonlook stucwerk woonkamer prijs

Betonlook stucwerk laten aanbrengen in je woonkamer is een stukje goedkoper. Dit omdat het niet waterbestendig hoeft worden gemaakt. De prijs voor betonlook stucwerk in je woonkamer ligt rond de €60,- en €110,- per m².

Een woonkamer van 30 vierkante meter kost gemiddeld €2400,-.

Microbeton en microcement kosten

Een van de nieuwste technieken is microbeton of microcement. Dit product kan zowel op vloeren als op de wanden worden aangebracht, maar is wel een stuk prijziger dan het betonlook stucwerk. Vanwege de hardheid van het product is het erg waterdicht en is het uitermate geschikt voor badkamers en de buitenmuur stucen met betonlook. De prijs van Microbeton en microcement ligt tussen de €180,- en €220,- per m².

Besparen op het laten aanbrengen van betonlook stucwerk? Vergelijk gratis offertes!

Betonlook stucwerk geeft je woning een stijlvolle en robuuste uitstraling. De prijzen variëren tussen de €60,- en €190,- per m². Bespaar op de kosten door een vakman bij jou in de buurt te zoeken!

Start nu gratis offerteaanvraag!

Na de aanvraag zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk meerdere prijsopgaven ontvangt. Vergelijk de kosten van de verschillende vaklui en kies zo de stukadoor met de scherpste prijs. Je voordeel? Een besparing die oploopt tot wel 40% én de garantie dat je kiest voor een vakman die bij je past. De offerteaanvraag is gratis en vrijblijvend: waar wacht je nog op?

Start nu je gratis aanvraag!