Home Wie zijn wij

Over ons: Stukadoorgids.nl

Op Stukadoorgids.nl vind je handig overzicht van alle stukadoors in Nederland. Je vindt er handige bedrijfsinformatie zoals contactgegevens, openingstijden en meer. Bovendien kun je de reviews van andere klanten lezen en zelf een review achterlaten.

Via onze gratis offerteservice brengen we jou in contact met stukadoors in je regio. Zo kun je deze zelf in alle rust vergelijken. De aanvraag is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast.

Naast onze bedrijvengids en offerteservice bieden we op onze website ook tal van handige artikelen met informatie over stucwerk. Bezoek onze gidspagina voor meer informatie. Ben je benieuwd naar de kosten van stukadoors? Neem dan een kijkje op de prijsadvies pagina.

4300+ stukadoors


Meer dan 4300 bedrijven op Stukadoorgids.nl

500+ recensies


Meer dan 500 recensies door bezoekers over lokale stukadoors

12.361 offertes


Ruim 12.361 mensen gingen je voor en vergeleken gratis offertesHoe werkt de offerteaanvraag?

Ben je op zoek naar een stukadoor, en wil je graag gebruik maken van onze offerteservice? Hieronder lees je hoe het werkt!


  • Stap 1: Vul het offerteformulier in. Geef duidelijk aan welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd. Probeer zo specifiek mogelijk te zijn, zodat we je kunnen koppelen aan geschikte stukadoors.
  • Stap 2: Nadat je de offerteaanvraag hebt verzonden, ontvang je zo snel mogelijk meerdere offertes op maat van stukadoors in jouw regio.
  • Stap 3: Het is nu aan jou om de verschillende offertes met elkaar te vergelijken. Let op de prijzen, ervaring, bedrijfsbeoordelingen en garantievoorwaarden. Op basis hiervan kun je de beste keuze maken. Door offertes te vergelijken, kun je tot wel 40% besparen op de totaalprijs. Jouw aanvraag is gratis en volledig vrijblijvend.
  • Stap 4: Maak je keuze voor een stukadoor en maak een afspraak voor het uitvoeren van de werkzaamheden.


Gratis stukadoor offertes vergelijken!


Wie zijn wij?

Wij zijn Stukdoorgids.nl: een bedrijvengids met alle stukadoors in Nederland. We zijn opgericht in 2018, met als doel de zoektocht naar een geschikte stukadoor makkelijker maken. Daarnaast werken wij als schakel tussen klant en stukadoor, door beide partijen met elkaar in contact te brengen.

Door dat een stukadoorsbedrijf een profiel heeft in onze gids, vergroten wij zo ook de online vindbaarheid van deze bedrijven. Ben je een stukadoorsbedrijf en sta je nog niet in deze gids? Meld je bedrijf gratis aan.

Op ons platform voorzien wij onze websitebezoeker van waardevolle informatie over stucwerk, stukadoors en de kosten.


Onze missie

Kennis en informatie delen


Bezoekers voorzien van waardevolle, uitgebreide en up-to-date informatie

Transparante dienstverlening


De zoektocht naar een stukadoor zo eenvoudig mogelijk maken

Vindbaarheid vergroten


De online vindbaarheid van lokale stukadoors vergroten

Hoe komen we tot de informatie?

Met meer dan 10 jaar ervaring in de stukadoorsbranche en de jarenlange samenwerking met stukadoors, weten wij als geen ander welke informatie interessant is voor de websitebezoeker.

Het team van Stukadoorgids.nl bestaat uit een redactie en het serviceteam. De redactie bestaat uit een viertal tekstschrijvers met ruime ervaring in de branche. Constant zijn zij op zoek naar nieuwe, relevantie informatie om te delen met onze websitebezoeker. Deze informatie wordt verzameld uit eigen onderzoek en samenwerking met stukadoors.

De bedrijven in deze gids zijn allemaal handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Houd daarom in gedachten dat niet iedere stukadoor is aangesloten bij ons platform. Ons serviceteam staat voor je klaar om je te helpen met de offerteaanvraag en om al je overige vragen te beantwoorden.


Nog vragen? Neem contact met ons op!

  • Ben je op zoek naar een stukadoor? Via onze offerteservice vraag je gratis en vrijblijvend offertes aan.
  • Ben je particulier, en heb je nog vragen over je aanvraag? Kijk dan eerst even op de FAQ-pagina voor particulieren!
  • Heb jij een stukadoorsbedrijf, en wil je je aanmelden voor een vermelding in onze bedrijvengids? Of wil je dat wij het werven van klanten uit handen nemen? Dat kan! Op de bedrijf aanmelden pagina kun je je bedrijf aanmelden. Heb je nog vragen? Kijk dan of je vraag wordt beantwoord op onze veel gestelde vragen pagina voor bedrijven.
  • Staat je vraag er niet tussen, of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Ons serviceteam staat voor je klaar.
  • Liever telefonisch contact? Je kunt ons bellen op 085 005 0240.

Stukadoors bij jou in de buurt: