15 stukadoors in Voorschoten

Een overzicht van alle stukadoors in Voorschoten

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Voorschoten zijn 15 stukadoors beschikbaar. Onderstaand een overzicht van stukadoorsbedrijven bij jou in de regio. Iedere stukadoor op Stukadoorgids.nl is getoetst bij de Kamer van Koophandel.

Over Voorschoten

De plaats Voorschoten is gelegen in de provincie Zuid-Holland en heeft 25211 inwoners, bestaande uit 12101 mannen en 13110 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 43 jaar. In totaal heeft Voorschoten 11460 huishoudens. Per 764 huishoudens is er 1 stukadoor beschikbaar.

Stukadoor Voorschoten gezocht?

Je schakelt een stukadoorsbedrijf in voor het aanbrengen van o.a. sierpleister en spuitpleister. Benieuwd naar de prijzen voor het stucen van plafonds of muren? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Bespaar tot 40%! Vraag 6 gratis offertes aan.

Vergelijk gratis 6 bedrijven uit onze bedrijvengids.

stukadoor Voorschoten

Stukadoorgids, vind de beste stukadoor in Voorschoten

Heb je een stukadoor nodig voor je woning? Wil je je muren een strakke uitstraling geven bij een renovatie? Of zoek je een stukadoorsbedrijf voor het repareren van de bepleistering op een buitenmuur? Op deze pagina lees je wat stukadoorsbedrijven voor je doen en van welke voordelen je profiteert bij het inhuren van een stukadoorsbedrijf uit je regio.

Kies verstandig en vergelijk!

Vraag via de offertepagina gratis en vrijblijvende offertes aan. Vergelijk meerdere stukadoors op basis van prijs en aanbod en kies zo gemakkelijk de specialist die je de beste deal biedt. Op deze pagina lees je waar je op moet letten bij het kiezen van het juiste stukadoorsbedrijf.

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Stukadoorsbedrijven voor nieuwbouw en renovatie

Ben je een huis aan het bouwen en wil je de muren in de woonkamer een strakke uitstraling geven? Of heb je net de tegels uit de badkamer verwijderd en zoek je nu een stukadoorsbedrijf om de muren te repareren en weer glad te maken? De pleisterwerken bepalen voor een groot deel de uitstraling van je woning. Stukadoors maken iedere buitenmuur, binnenmuur en ieder plafond strak met professionele bepleistering.

Besparen op de stukadoor Voorschoten? Gratis offertes vergelijken

Als je een stucer uit Voorschoten inschakelt voor het stukadoren van je woning, wil je natuurlijk ook zeker weten dat je een goede deal te pakken hebt. Hoe weet je zeker dat je voor het stucen een goede vakman kiest en dat je niet te veel betaalt? Vraag via het offerteformulier gratis en vrijblijvende offertes aan. Vergelijk deze en kies gemakkelijk het stukadoorsbedrijf dat je het beste aanbod doet.Waarom een stukadoor inhuren?

Met het inhuren van een stukadoorsbedrijf uit je regio profiteer van de volgende voordelen:

 • Gegarandeerd kwaliteitswerk: Stukadoors hebben jarenlange ervaring met stucen en leveren altijd een zeer strak resultaat, dat lang mooi blijft.
 • Bespaar tijd en rommel: Het stukadoren van je woning kost veel tijd, zeker als je het zelf doet. Met het inhuren van een stukadoorsbedrijf kun je je eigen tijd besteden, terwijl stukadoors in je woning bezig zijn. Ook het opruimen achteraf voeren stucwerkers voor je uit.
 • Deskundig advies: Als je niet weet welke soort bepleistering voor jou geschikt is, voorzien deskundige stukadoors je graag van meer informatie en advies.

Ervaren stukadoors aan het werk

Bekijk hoe professionele stukadoors wanden en plafonds stucen.


Wat doet een stukadoorsbedrijf in Voorschoten?

Stucwerkers brengen pleisterwerk aan op muren in je woning, een buitenmuur of het plafond. Daarnaast schakel je ook een stukadoorsbedrijf in voor het repareren van beschadigingen in verouderde pleisterwerken. Binnen zorgen stukadoors voor een moderne uitstraling van je woning met strakke spuitpleister of bijzondere sierpleister.

Niet alleen binnen, maar ook buiten zorgen stucwerkers met stucen voor een strakke uitstraling van je huis. Met het stukadoren van je buitenmuur geef je je buitenmuur niet alleen een fris en modern uiterlijk, je woning is daarna ook beter beschermd tegen allerlei weersinvloeden. Een greep uit de werkzaamheden van stucwerkers:

Je hebt de mogelijkheid uit allerlei soorten stucwerk, bijvoorbeeld:

 • Raapwerk
 • Spackspuitwerk
 • Behangklaar of sausklaar pleisterwerk
 • Stukadoren met sierpleister
 • Repareren van beschadigingen aan pleisterwerken

stukadoors Voorschoten

Wat kost een stukadoor?

Wil je weten wat de kosten zijn voor het laten stucen door een stukadoor? Stucwerkers hanteren in de meeste gevallen een uurtarief, waarbij materiaal inbegrepen is. In de volgende prijstabel zie je ook dat spuitwerk met een gemiddelde prijs tussen €7,- en €12,- per m² goedkoper is dan pleisterwerk. Dat komt omdat spuitwerk machinaal aangebracht wordt.

Wat kost een stukadoor per uur?

Voor kleine klussen, zoals het stucen van oppervlaktes kleiner dan 30 m² hanteren stukadoors vaak een uurtarief. Een stukadoor kan goed inschatten hoeveel tijd hij voor een kleine klus nodig heeft. In de prijstabel zie je dat het uurtarief van pleisterwerk gemiddeld tussen €30,- en €45,- ligt.

Stukadoor kosten

Dienst van
een stukadoor
Stukadoor kosten per m²
(inclusief stucwerk) *
Stukadoor kosten per uur
(inclusief stucwerk) *
Spuitwerk€7,- tot €12,- per m²€25,- tot €35,- per uur
Stucwerk€12,- tot €25,- per m²€30,- tot €45,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van stukadoors Voorschoten. Besparen op de totaalprijzen? Vergelijk dan gratis en vrijblijvend offertes van diverse stukadoorsbedrijven.

Meer informatie over de kosten van stukadoors.


Bespaar jezelf een zoektocht naar de beste stukadoor.

Vraag gratis offertes aan en vind gemakkelijk een ervaren stukadoorsbedrijf!

Gratis offertes vergelijken


Wat kost stucwerk?

Als je je muren wilt laten stukadoren, heb je ruime keuze uit verschillende soorten pleisterwerk. Stucwerk op een gevel laat je met of zonder isolatie aanbrengen. Pleister met isolatie op een buitenmuur heeft met gemiddeld €95,- tot €125,- per m², inclusief uurtarief, een hogere prijs dan pleister zonder isolatie. Met isolatie op je buitenmuur profiteer je wel jarenlang van een lager energieverbruik.

Wat kost pleisterwerk voor binnen?

Zitten er grote beschadigingen of oneffenheden in de wanden of het plafond? Laat dan voor gemiddeld €15,- tot €30,- raapwerk uitvoeren. Wil je een stijlvolle uitstraling van bijvoorbeeld je keuken? Laat dan voor gemiddelde kosten tussen €12,- en €25,- per m² je muren stucen met sierpleister.

Stucwerk prijzen

Type
stucwerk
Gemiddelde prijzen per m²
(incl. materiaal, arbeidskosten en btw)*
Spuitpleister€5,- tot €15,-
Behangklaar stucwerk€8,- tot €17,-
Plafond stucen€5,- tot €23,-
Sausklaar stucwerk€9,- tot €24,-
Sierpleister (spachtelputz, rustiekputz of granol)€12,- tot €25,-
Schuurwerk€14,- tot €26,-
Raapwerk€15,- tot €30,-
Gevelpleister zonder isolatie€65,- tot €85,-
Gevelpleister met isolatie€95,- tot €125,-
BetonstucVanaf €100,- per m²
TadelaktVanaf €175,- per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen per m². Vraag voor een exacte prijsberekening vrijblijvend offertes aan.

kosten stukadoor Voorschoten

Welke keuzes beïnvloeden de kosten?

Wil je weten hoe de kosten van stukadoors tot stand komen? Bij het inschakelen van een stukadoorsbedrijf in Voorschoten maak je 5 keuzes die de uiteindelijke totaalprijs bepalen:

 1. Spuitwerk of pleisterwerk? Spuitwerk wordt door stukadoor machinaal aangebracht, waardoor dit de meest voordelige manier van stucen is. Op oneffen muren en buiten is alleen pleisterwerk mogelijk.
 2. Wat voor soort stucwerken kies je? Je hebt ruime keuze uit soorten bepleistering. Iedere soort heeft eigen voordelen en een eigen prijs.
 3. Muur of plafond? Omdat stukadoors bij het plafond boven hun macht moeten stukadoren, liggen de kosten voor het stucen van een plafond hoger dan die van een muur.
 4. Binnen of buiten? Aan buitenbepleistering zijn hogere kosten verbonden, omdat buitenstucwerk bestand moet zijn tegen verschillende weersomstandigheden.
 5. Wat voor stukadoorsbedrijf kies je? Een zzp’er kan vaak tegen lagere kosten komen stucen, omdat een zzp’er minder vaste lasten heeft dan een mkb’er.

Verlaagd btw-tarief over de stukadoor kosten?

Wil je je woning laten stucen en is je woning ouder dan 2 jaar? Dan profiteer je met het inschakelen van een stukadoorsbedrijf automatisch van het verlaagde btw-tarief. Het 9%-tarief geldt niet alleen voor het stukadoren, maar ook voor voorbereidend werk.

Laat je naast het stucen ook andere werkzaamheden door het stukadoorsbedrijf uitvoeren? Let op: daar betaal je wel 21% btw over. Denk hierbij aan het plaatsen van en gipsplafond of het zetten van tegels. Ook als je woning jonger dan 2 jaar is, betaal je voor stucen 21% btw.


Zeker weten dat je niet te veel betaalt voor stucen?

Vergelijk de offertes en bespaar zo gemakkelijk op de kosten van een stukadoor!

Vrijblijvende offertes


Stukadoors vergelijken, waar op letten?

Stukadoor gezocht voor het plafond? Het loont wanneer je de offertes van verschillende stukadoors met elkaar vergelijkt. De kwaliteit van stukwerk bepaalt de uiteindelijke uitstraling van je woning, dus het is belangrijk dat je een goede keuze maakt voor het juiste stukadoorsbedrijf.

Vergelijk offertes voordat je een definitieve keuze maakt. Dan kies je verstandig en voor de stukadoor die het beste aan jouw wensen voldoet. Let op de volgende 6 punten bij het kiezen van de juiste stukadoor:

1. Stukadoor prijs per m² of per uur?

In de meeste gevallen berekenen stukadoors hun kosten op basis van een uurtarief maar een vaste prijs per m². Vooral bij grote klussen is dit fijn, je weet precies waar je aan toe bent en je komt niet voor onaangename verrassingen te staan als het stucen langer duurt. Kleine klus? Dan spreek een stukadoor vaak een vast uurtarief af. Stukadoors kunnen bij deze klussen goed inschatten hoelang ze ermee bezig zijn, zodat je met het uurtarief geen verrassingen krijgt.

2. Keurmerk aanwezig?

Een keurmerk laat zien dat een stukadoorsbedrijf aan strenge eisen voldoet op het gebied van vakkennis, kwaliteit en garantie. Voor stukadoors zijn er twee belangrijke keurmerken. Afbouwkeur staat voor stukadoorsbedrijven die heldere afspraken maken en marconforme prijzen vragen. De NOA-Afbouwgarantie verzekert je bepleistering van hoge kwaliteit en stukadoors die je van uitgebreide informatie voorzien. Heeft uw stukadoor geen keurmerk? Dat betekent niet dat hij geen goed werk levert.

stukadoorsbedrijven Voorschoten

3. Garantievoorwaarden van stukadoorsbedrijf

Hoewel je in de meeste gevallen bij een erkend stukadoorsbedrijf geen gebruik maakt van eventuele garantie, is het toch fijn om garantie op de stukadoorswerkzaamheden te hebben. Kies daarom verstandig en let bij de vergelijking tussen stukadoorsbedrijven ook op de garantie die je krijgt. Standaard geven stukadoors voor stucwerken binnen 5 jaar garantie en voor buitenstucwerk 3 jaar.

4. ZZP’er of groot stukadoorsbedrijf?

Wanneer je verschillende offertes van stucwerkers met elkaar vergelijkt, zie je al snel dat er verschillende soorten stukadoorsbedrijven zijn. Een zzp’er, of eenmansbedrijf, heeft vaak lagere lasten, waardoor je deze bedrijven voor lagere kosten inschakelt. Een groot stukadoorsbedrijf heeft daarentegen meer mankracht voor de afwerking van je muren. Ook kunnen grote stukadoorsbedrijven soms grote inkoopdeals afsluiten. Lees reviews van bedrijven om tot een goede keuze te komen.

5. Locatie

Stukadoor gezocht? Het is verstandig om bij de vergelijking tussen stukadoors ook te kijken naar de locatie van de stukadoors. Stukadoorsbedrijven rekenen namelijk in de meeste gevallen voorrijkosten. Om op de kosten te besparen, is het dus verstandig om een stukadoor uit je regio te kiezen. Hoe dichterbij het stukadoorsbedrijf gevestigd is, hoe minder je aan voorrijkosten betaalt. Via de offertepagina vraag je gemakkelijk offertes aan van stukadoorsbedrijven uit je regio.

6. Specialisme van stukadoorsbedrijf Voorschoten?

Er zijn stukadoorsbedrijven die alle stucwerken uitvoeren, maar sommige stukadoors zijn gespecialiseerd in één bepaald soort bepleistering. Zo zijn er stukadoorsbedrijven die veel kennis hebben van kunstharspleisters voor op gevels, of juist voor raapwerk binnen. Met gespecialiseerde stukadoors haal je echte vaklieden in huis die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en trends in hun vakgebied.


Vind gemakkelijk de beste stukadoor in Voorschoten!

Vergelijk offertes en kies zelf het stukadoorsbedrijf met het beste aanbod.

Gratis offertes vergelijken


5 tips om te besparen op de kosten van een stukadoor

 1. Kleine of grote klus? Zijn er meer stucwerken nodig in je woning? Laat al het stukadoren in één keer uitvoeren en profiteer van kwantumkorting.
 2. Profiteer van het lage btw-tarief. Is je bijna 2 jaar oud? Wacht dan nog even met het inschakelen van een stukadoorsbedrijf om ook te profiteren van het lage btw-tarief voor woningen ouder dan 2 jaar. Lees op belastingdienst.nl meer over het verlaagde btw-tarief.
 3. Help zelf mee. Doe voorbereidend werk zelf en ruim achteraf de troep op om te besparen op de kosten van stukadoors.
 4. Kies een stukadoorsbedrijf uit de buurt. Bespaar op de voorrijkosten door een regionaal stukadoorsbedrijf te kiezen.
 5. Vergelijk offertes. Vergelijk meerdere offertes van stukadoorsbedrijven uit je regio. Kies zo gemakkelijk de stukadoor die je het beste aanbod tegen de laagste kosten doet!

Meer weten over …Hoe herken je een goed stukadoorsbedrijf?

Kijk bij het kiezen van het juiste stukadoorsbedrijf ook of deze is aangesloten bij een branchevereniging of een keurmerk heeft. Afbouwkeur is een keurmerk voor onder andere stukadoors. Met deze stukadoorsbedrijven ben je verzekerd van vakbekwame stukadoors. De stukadoors worden regelmatig gecontroleerd op of ze nog wel aan de eisen voldoen. NOA is de branchevereniging die staat voor duidelijke afspraken en eerlijke prijzen.

Op afbouwkeur.nl en noa.nl lees je meer deze keurmerken. Hoewel een keurmerk laat zien dat je een goed stukadoorsbedrijf gevonden hebt, betekent dat niet dat stukadoors zonder keurmerk niet goed zijn.

Voordelen inschakelen stukadoor

 • Professionele stukadoors geven je veel informatie over alle verschillende soorten stucwerken. Ook voorzien ze je graag van persoonlijk advies zodat je de beste keuze maakt.
 • Met erkende stukadoors uit Voorschoten weet je zeker dat je kwaliteitswerk geleverd krijgt. Stukadoren is echt vakmanschap. Bij het aanbrengen van stucwerken is een strak eindresultaat erg belangrijk. Stukadoors hebben lange ervaring waardoor je altijd strakke muren en een strak plafond krijgt.
 • Stukadoors nemen je de voorbereiding, het stukadoren zelf en het opruimen achteraf uit handen. Met een stukadoorsbedrijf heb je zelf dus nergens omkijken naar!

stukadoorsbedrijf Voorschoten

Besparen? Gratis stukadoor offertes vergelijken!

Zoek je een stucwerker voor het stucen of het repareren van een buitenmuur tegen een goed uurtarief? Of wil je met stukadoren een frisse en moderne uitstraling geven aan de woonkamer of badkamer? Een ervaren stucwerker verzekert je van een glad en strak resultaat. Met de offerteservice schakel je gemakkelijk een stukadoor goedkoop in.

Kies verstandig en vergelijk offertes!

Via de offertepagina vraag je gratis en vrijblijvende offertes aan van stukadoorsbedrijven uit je regio. Vergelijk iedere offerte op basis van prijs en aanbod kies je gemakkelijk de specialist die het meest aan je wensen voldoet!

Gratis offertes vergelijken!