Vergelijk stukadoors uit Voorburg & bespaar!


Gratis - Vrijblijvend

9 stukadoors in Voorburg

Een overzicht van alle stukadoors in Voorburg

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Op zoek naar een stukadoor in Voorburg voor het stucen van wanden of plafonds? In Voorburg zijn 9 stukadoors beschikbaar. Onderstaand een overzicht van stukadoorsbedrijven bij jou in de regio. Iedere stukadoor op Stukadoorgids.nl is getoetst bij de Kamer van Koophandel. Dat is wel zo'n prettige wetenschap!

Over Voorburg

De plaats Voorburg is gelegen in de provincie Zuid-Holland en heeft 39640 inwoners. In totaal heeft Voorburg 18018 huishoudens. Per 2002 huishoudens is er 1 stukadoor beschikbaar.

Stukadoor Voorburg gezocht?

Op zoek naar een geschikte stukadoor? Start nu je gratis offerteaanvraag! Je ontvangt op korte termijn meerdere vrijblijvende offertes van stukadoors bij jou in de buurt. Vergelijk & bespaar.

Bespaar tot 40%! Vraag 6 gratis offertes aan.

Vergelijk gratis 6 bedrijven uit onze bedrijvengids.

stukadoor Voorburg

Stukadoor Voorburg: vind snel en eenvoudig een stukadoorsbedrijf!

Met de hulp van een stukadoor in Voorburg werk jij je huis stijlvol en netjes af! Stukadoors zijn in te zetten voor de afwerking van wanden en plafonds, in verschillende soorten stucwerk. Op zoek naar een stukadoorsbedrijf in jouw regio?

Start gratis offerteaanvraag!

Na je aanvraag ontvang je zo snel mogelijk de prijzen van verschillende vakmannen in jouw regio. Kies de vakman met het beste aanbod en bespaar zo tot 40% op de kosten!

Wat kan je op deze pagina verwachten: meer informatie over de werkzaamheden. Ook lees je meer over de gemiddelde stukadoor prijzen en waar het uurtarief van een vakman door bepaald wordt. Tot slot lees je meer over de verschillende soorten stucwerken en krijg je tips om het juiste stukadoorsbedrijf te kiezen!

Stukadoor in de buurt

Vind snel een ervaren stukadoor bij jou uit de regio!

Gratis offertes aanvragen

Vraag eenvoudig en snel gratis offertes met scherpe prijzen aan!

Bespaar op de kosten

Vergelijk gratis offertes en bespaar op de stukadoorkosten!

Stukadoor inhuren: de voordelen

Stucwerk is een geschikt als afwerking voor elk huis. En met de hulp van een stukadoorsbedrijf ben je absoluut verzekerd van het mooiste resultaat met de langste levensduur. Bovendien is het inhuren van een specialist helemaal niet zoveel duurder dan zelf stucen. Zeker niet als je als doe-het-zelver eigenlijk te veel product gebruikt dan nodig is.

Waarom een stukadoor uit Voorburg inschakelen? De grootste voordelen op een rij:

 • Een vakman werkt je huis prachtig af, wat zorgt voor een meerwaarde van je huis!
 • Met de hulp geniet je zo snel mogelijk van prachtig stucwerk.
 • Vaak is een stukadoor inhuren goedkoper dan zelf aan de slag gaan, omdat ze minder materiaal gebruiken.
 • Mooi afgewerkte muren en plafonds dragen bij aan jouw woonplezier en -genot.


stukadoors Voorburg

Wat doet een stukadoor?

Stukadoorsbedrijven voeren verschillende werkzaamheden uit. De meest voorkomende taken zijn het stucen van muren en plafonds voor een mooie binnenafwerking. Maar wist je dat een stukadoorsbedrijf ook in te zetten is voor de afwerking buiten? Stukadoors stucen namelijk ook gevels en buitenmuren voor een egale afwerking. Dit beschermt je gevel tegen neerslag en kou en verlengt zelfs de levensduur.

Een andere belangrijke taak, is het adviseren over de verschillende stucwerken. Een vakman raadt bij nieuwbouw bijvoorbeeld ander stucwerk aan dan bij oudere woningen.

Stukadoors in Voorburg houden zich bezig met deze werkzaamheden:

Gespecialiseerde stukadoors

Hoewel er veel stukadoorsbedrijven in Voorburg zijn die alle werkzaamheden uitvoeren, zijn er ook stukadoors die zich specialiseren in één taak. Als je een specifieke klus uit laat voeren en verzekerd wilt zijn van het beste resultaat, dan is het slim om te zoeken naar een stukadoorsbedrijf die hierin gespecialiseerd is. Dit is bijvoorbeeld het geval bij het stucen van je buitengevel: dit vereist een ander materiaal en een andere techniek dan de stucwerken in huis.

Een gespecialiseerde stukadoor is vaak iets duurder. Dit komt omdat een specialist meer ervaring heeft en vaak ingewikkelde klussen doet. Voordeel van een specialist is wel dat je verzekerd bent van kwaliteit.

Via deze gids vind je eenvoudig de beste stukadoor voor al je stucwerk.


Stukadoorsbedrijf Voorburg gezocht?

Vergelijk gratis offertes en kies de stukadoor met het beste aanbod!


Stukadoor: prijzen

Wat kost een stukadoor? Dit verschilt helemaal per stukadoorsbedrijf. Een stukadoor in Voorburg bepaalt zelf zijn prijzen aan de hand van locatie, ervaring en soort stucwerk. Er zijn doorgaans twee manieren om de stukadoor prijzen te berekenen: per uur of per vierkante meter. De gekozen methode hangt vooral af van het soort stucwerk en de omvang van de klus.

Gaat het om een grote klus? Vraag de vakman dan of het mogelijk is om een totaalprijs af te spreken. Hieronder lees je meer over de stukadoor kosten en krijg je een beeld wat jouw stucwerk gaat kosten. Wil je graag een precieze indicatie? Vraag dan een stukadoor offerte aan!

Wat kost een stukadoor per uur?

Het gemiddelde uurtarief van een stukadoor ligt tussen de €25,- tot €45,-. Een goedkope stukadoor hanteert een uurtarief van ongeveer €25,- tot €35,- per uur. Meestal gaat het hierbij om een zelfstandig stukadoor die net begint.

Wil je liever een stukadoorsbedrijf met meer ervaring inhuren? Houd dan rekening met stukadoorprijzen rond de €30,- tot €45,- per uur. Voor deze prijs laat je duurdere stucwerken, zoals sierpleister aanbrengen.

Uurtarief stukadoor

€25,- tot €45,-

(Gebaseerd op gemiddelde tarieven van stukadoors in de buurt.)

Laag uurtarief
€25,- tot €35,- per uur

Zzp’er
Eenvoudig spuitwerk

Hoog uurtarief
€30,- tot €45,- per uur

Stukadoorsbedrijf
Ingewikkeld stucwerk

Gratis offertes vergelijken
Goedkope stukadoor gevonden? Misschien is het een stucwerker die zwart werkt. Dit is weliswaar goedkoper, maar ook illegaal. Je hebt geen garanties en weet niet zeker wat de kwaliteit zal zijn. Zoek daarom verder naar een betrouwbare stukadoor bij jou in de buurt.

kosten stukadoorsbedrijf Voorburg

Wat kost een stukadoor per m²?

De stukadoor kosten zijn voor een groot deel afhankelijk van het stucwerk dat je laat uitvoeren. Voor spuitpleister liggen de prijzen het laagst, rond de €5,- tot €15,- per m². Kies je voor sierpleister, houd dan rekening met kosten tussen de €12,- tot €25,- per m². Hierbij heb je de keuze uit verschillende soorten sierpleister, elk met een unieke afwerking.

Laat je het plafond stucen? Omdat het plafond lastiger te bereiken is dan de muur, zijn de kosten iets hoger: rond de €5,- tot €23,- per m². Dit heeft vooral te maken met extra materialen die nodig zijn. Voor het stucen van de gevel liggen de prijzen rond de €65,- tot €85,- per m² als je kiest voor stucwerk zonder isolatie. Mét isolatie betaal je voor gevelpleister gemiddeld €95,- tot €125,- per m².

Kosten stukadoor per m²

Soort stucwerk Prijs per m²*
Spuitpleister €5,- tot €15,-
Behangklaar stucwerk €8,- tot €17,-
Plafond stucen €5,- tot €23,-
Sausklaar stucwerk €9,- tot €24,-
Sierpleister (spachtelputz, rustiekputz of granol) €12,- tot €25,-
Schuurwerk €14,- tot €26,-
Raapwerk €15,- tot €30,-
Gevelpleister zonder isolatie €65,- tot €85,-
Gevelpleister met isolatie €95,- tot €125,-
Betonstuc Vanaf €100,- per m²
Tadelakt Vanaf €175,- per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van stukadoorsbedrijven Voorburg. Besparen? Vraag gratis offertes aan.

Is jouw huis ouder dan 2 jaar? Goed nieuws: je betaalt slechts 9% btw over alle arbeids- en materiaalkosten! Belangrijke voorwaarde hiervoor is wel dat je het stukadoorswerk uitbesteedt aan een vakman en niet zelf aan de slag gaat.

Welke keuzes beïnvloeden de stukadoorprijzen?

Het tarief dat het stukadoorsbedrijf in Voorburg hanteert heeft een groot invloed op de kosten. Maar dat is niet de enige factor! Er zijn ook veel keuzes die je zelf neemt die invloed hebben op de prijzen.

 • De keuze voor het soort stucwerk: sierpleister is bijvoorbeeld duurder dan spuitpleister.
 • De kleur: je betaalt vaak een meerprijs voor stucwerk in een bepaalde kleur.
 • Tarieven en prijs per m² van stukadoors Voorburg: elke vakman bepaalt namelijk zijn eigen prijzen.
 • Eventuele voorrij- en afvoerkosten: de meeste stukadoors brengen voorrijkosten in rekening, deze verschillen per stukadoorsbedrijf.
 • De staat van je wand of plafond: als deze heel scheef is of veel beschadigingen heeft, dan betaal je extra voor het rechtmaken van de muur.
 • De keuze voor binnen- of buitenstucwerk: binnenstucwerk is doorgaans goedkoper dan buiten stucen.
 • Kies je een stukadoorsbedrijf of zzp’er: zzp’ers zijn vaak goedkoper terwijl een stukadoorsbedrijf vaak al sneller kan beginnen.

Stukadoors Voorburg: prijs per m² of uurtarief?

Een stukadoor offerte wordt opgesteld op basis van een uurprijs of op basis van een vaste prijs per m². In de meeste gevallen gebruiken stukadoorsbedrijven in Voorburg een vaste prijs per m². Gaat het om ingewikkeld stukadoorswerk dat meer tijd kost? In dat geval stappen de stukadoors wel eens over naar een uurprijs.

Het voordeel van een prijs per m² is dat je direct weet wat het stucen gaat kosten. Vragen de stukadoors een uurprijs, vraag dan ook om een schatting van de planning. Zo krijg je ook een beeld van de totaalkosten.


Ik zoek een stukadoor: besparen op de kosten?

Vind een goedkope en betrouwbare stukadoor uit Voorburg en bespaar tot 40%!
Gratis offertes vergelijken!


kosten stukadoor Amsterdam

Soorten stucwerk door stukadoorsbedrijven

Bij een stukadoorsbedrijf heb je uiteraard de keuze uit veel verschillende soorten stucwerk. Spackapuitwerk is goedkoop en heeft een hele moderne afwerking. Kies je voor sierpleister, dan krijgen je wanden en plafonds een uniek patroon wat een heel sfeervol effect heeft.

Het is ook een optie om de muren zelf nog te behangen of schilderen. Kies in dat geval voor saus- of behangklaar stucwerk, zodat je muren perfect egaal zijn zonder oneffenheden.

Stukadoor nodig? Stukadoors voeren deze soorten stucwerk:

 • Spackspuitwerk
 • Behangklaar of sausklaar stucwerk
 • Sierpleister: spachtelputz, rustiekutz of granol
 • Raapwerk
 • Schuurwerk

Video: hoe werken ervaren stukadoors?

Benieuwd hoe een stukadoor te werk gaat? In deze video zie je hoe stukadoors met de hand het plafond en de wand stucen.


Stukadoor zoeken: waarop moet ik letten?

Druk bezig met het zoeken van een stukadoor? We geven je graag een paar stukadoor tips, zodat je weet waar je op moet letten. Zo is het altijd slim om te kiezen voor een stukadoorsbedrijf bij jou in de buurt om op de voorrijkosten te besparen. Op noa.nl vind je een handige checklist bij het zoeken naar een bedrijf.

Hieronder lees je een aantal tips zodat je zeker weet dat je een goede specialist inhuurt.

Stukadoor gezocht in Voorburg? Vergelijk dan gratis offertes en bespaar zo tot 40% op de kostprijs!

1. Stukadoorsbedrijf of zzp’er?

Kies jij een stukadoorsbedrijf of een zzp’er? Beide hebben zo hun eigen voordelen. Een stukadoorsbedrijf kan vaak op korte termijn beginnen en werken met ervaren vakmannen voor verschillende soorten stucwerken.

Een zzp’er is goedkoper en hanteert een meer persoonlijke aanpak. Welke aanpak beter bij je past ligt volledig aan jouw persoonlijke voorkeuren.

2. Stukadoor in de buurt

Het inhuren van een stukadoor in je eigen regio heeft een aantal voordelen. Allereerst weet je zeker dat de voorrijkosten zo laag mogelijk zijn, omdat de vakman niet ver hoeft te rijden. Daarnaast hebben lokale stukadoors een reputatie in de regio hoog te houden. Vaak ben je dus verzekerd van een lange garantie en een hoge kwaliteit.

3. Keurmerken

Als een stukadoor is aangesloten bij een keurmerk dan weet je zeker dat ze de juiste opleidingen hebben gevolgd, regelmatig gecontroleerd worden op kwaliteit en dat de stukadoors veilig en klantvriendelijk te werk gaan. Twee belangrijke keurmerken zijn Afbouwkeur en NOA.

Meer weten over dit keurmerk? Lees dan verder op noa.nl.

4. Referenties

Het is altijd aan te raden te vragen naar referenties. Je kunt natuurlijk vrienden en familie vragen, maar online vind je vaak ook veel referenties. Je kunt de stukadoor zelf ook om aanbevelingen vragen! Dan brengt hij je in contact met klanten voor wie hij recentelijk werk heeft uitgevoerd. Met deze aanbevelingen krijg je een duidelijk beeld over de klantvriendelijkheid, eventuele garanties en de kwaliteit van de stukadoors.

Gratis - Vrijblijvend

Stukadoor offerte, waarop letten?

Na de offerteaanvraag krijg je al snel meerdere offertes van stukadoors bij jou in de buurt. Maar hoe moet je een stukadoor offerte lezen en waar moet je rekening mee houden?

Tip 1: Kijk in eerste instantie of het duidelijk is hoe de totaalprijs is opgebouwd: welke materialen worden er gebruikt en hoe lang verwacht hij bezig te zijn. Sommige stukadoors brengen extra kosten in rekening voor de huur van een steiger als dit nodig is. Hierdoor kan iemand goedkoper lijken dan dat hij daadwerkelijk is.

Tip 2: Controleer ook of er een duidelijke planning is en wat de startdatum van het project is. Als de goedkoopste vakman pas over 3 maanden aan de slag kan, maar een duurder stukadoorsbedrijf morgen al kan beginnen, moet je jezelf afvragen wat jij belangrijker vindt.

Goedkope Voorburg stukadoor gezocht? Handige bespaartips!

Wil je de kosten zo laag mogelijk houden? Er zijn verschillende manieren om te besparen. Kies bijvoorbeeld voor een vakman in jouw regio en voer voorbereidende werkzaamheden zelf uit.

Goedkope stukadoor gezocht? Zo bespaar jij op de kosten!

 • Kies voor goedkoop spuitpleister in plaats van sierpleister.
 • Ga voor een eenvoudige kleur in plaats van een kleur met een meerprijs.
 • Kies een stukadoor in jouw regio om te besparen op de voorrijkosten.
 • Voer voorbereidende werkzaamheden altijd zelf uit, zoals het herstellen van muren of het verwijderen of afdekken van meubilair.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere stukadoors en kies de vakman met het beste aanbod.

Btw stukadoor 2020: verlaagd btw-tarief van 9%

Voor huizen ouder dan 2 jaar geldt een verlaagd btw-tarief op stucwerk. Je betaalt slechts 9% btw over alle arbeid- en materiaalkosten. Ook over alle voorbereidende werkzaamheden betaal je slechts 9% btw in plaats van de gebruikelijke 21%.

Let op: je profiteert alleen van een verlaagd btw-tarief als je een vakman inschakelt voor het stucen van je huis. Koop je zelf materialen, dan betaal je wel gewoon 21% btw. Meer weten over dit verlaagde btw-tarief? Lees dan verder op belastingdienst.nl.

stukadoorsbedrijven Voorburg

Stukadoorsbedrijf Voorburg nodig? Gratis offertes vergelijken!

Laat jij je huis stucen door een ervaren stukadoor? Stukadoorsbedrijven leveren de mooiste kwaliteit en zorgen ervoor dat de stucwerken zo snel mogelijk zijn afgerond.

Vind snel een stukadoor bij jou in de buurt: vul het offerteformulier in!

Na de aanvraag ontvang je meerdere offertes om te vergelijken, gratis en helemaal vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast! Kies kosteloos de vakman met het beste aanbod en bespaar op die manier tot wel 40% op de kostprijs!

Start gratis offerteaanvraag!