Vind de beste stukadoor in Winsum (FR)

Kom gemakkelijk en snel in contact met een stukadoor uit Winsum (FR). Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Stukadoors Winsum (FR)

Top 10 stukadoors in Winsum (FR)

Compleet overzicht van alle stukadoors in Winsum (FR) en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Stukadoor Winsum (FR) gezocht?

In Winsum (FR) zijn 10 stukadoors beschikbaar. Onderstaand een overzicht van stukadoorsbedrijven bij jou in de regio. Iedere stukadoor op Stukadoorgids.nl is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Stukadoorgids.nl.

Over Winsum (FR)

De plaats Winsum (FR) is gelegen in de provincie Friesland en heeft 995 inwoners, bestaande uit 515 mannen en 480 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 40 jaar. In totaal heeft Winsum (FR) 418 huishoudens. Per 418 huishoudens is er 1 stukadoor beschikbaar.

Je schakelt een stukadoorsbedrijf uit Winsum (FR) in voor het aanbrengen van o.a. sierpleister en spuitpleister. Benieuwd naar de prijzen voor het stucen van plafonds of muren? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Handige artikelen:

In onze gids vind je alle handige artikelen over stucwerk.

Bespaar tot 40%! Vraag 6 gratis offertes aan.

Overzicht van de top 10 stukadoors in Winsum (FR) en omgeving

Vergelijk gratis 6 bedrijven uit onze bedrijvengids.


Stukadoor in Winsum (FR)

Kosten van een stukadoor in Winsum (FR)

Gemiddeld betaal je tussen de €25,- en €45,- per uur voor een stukadoor. De kosten van de stukadoor in Winsum (FR) hangen af van de werkzaamheden die je laat uitvoeren door de stukadoor. De materiaalkosten en arbeidskosten spelen ook een grote rol in de totaalprijs, net zoals de bereikbaarheid en de grootte van het oppervlak.

Het laten stucen van de muren in je woonkamer kost gemiddeld €780,- voor een woonkamer van 52 m². Het laten stucen van je plafond in je woonkamer kost gemiddeld €1.040,- wanneer je een woonkamer hebt van 52 m².

Kosten stukadoor per m²

De kosten van een stukadoor zijn:

  • Spackspuitwerk is geschikt voor het stucen van je muren en plafonds. De prijs van spackspuitwerk ligt rond de €5,- tot €15,- per m².
  • Behangklaar stucwerk is geschikt voor het stucwerk binnen. De prijs van behangklaar stucwerk ligt rond de €8,- tot €17,- per m².
  • Plafond stucen. Het stucen van je plafond is een stukje duurder door de bereikbaarheid. Je betaalt gemiddeld €5,- tot €23,- er m².
  • Sausklaar stucwerk. Na het sausklaar stucen van je muren, zijn je muren klaar om gesaust, geschilderd of met een latexspuit behandeld te worden. Sausklaar stucwerk kost €9,- tot €24,- per m².
  • Sierpleister bestaat uit spachtelputz, rustiekputz of granol. Voor sierpleister betaal je €12,- tot €25,- per m².
  • Schuurwerk is geschikt om buiten aan te laten brengen. De prijs van schuurwerk ligt tussen de €14,- en €26,- per m².
  • Raapwerk is stucwerk waarbij het plafond of de muren vlak, glad en waterpas gemaakt worden. De prijs van raapwerk ligt tussen de €15,- en €30,- per m².
  • Gevelpleister is een stucwerk voor op je gevel. De prijs van gevelpleister ligt rond de €65,- tot €85,-. Wil je hierbij ook je gevel isoleren? Dan betaal je tussen de €95,- en €125,- per m².
  • Betonstuc en tadelakt zijn de wat duurdere soorten stucwerk. Voor betonstuc betaal je rond de €100,- per m² en voor tadelakt €175,- per m².

Ben je op zoek naar een stukadoor? Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en vind een stukadoor bij jou in de regio!

Als je een ervaren vakman inschakelt voor het stucen van je huis, dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief! Je betaalt slechts 9% btw in plaats van de gebruikelijke 21% btw. Dit verlaagde btw-tarief geldt voor de arbeid- en materiaalkosten. Een belangrijke voorwaarde is wel dat je huis minimaal 2 jaar oud is.

Uurtarief stukadoor 2024

Wanneer je kiest voor een prijs per m² staat de prijs vast. Je kunt er ook voor kiezen om de stukadoor per uur te betalen. Het nadeel hiervan is dat je niet weet hoeveel je uiteindelijk moet gaan betalen. Hieronder zie je wat de stukadoor kosten per uur zijn.

Uurtarief stukadoor

€25,- tot €45,-

(Gebaseerd op gemiddelde tarieven van stukadoors)

Laag uurtarief
€25,- tot €35,- per uur

Eenvoudig spuitwerk

Hoog uurtarief
€30,- tot €45,- per uur

Stucwerk

Gratis offertes vergelijken

5 tips bij het kiezen van een stukadoor uit Winsum (FR)

Hieronder vind je 5 tips voor het kiezen van een stukadoor uit Winsum (FR).

Tip 1: Vraag om recensies
Op het internet zijn vaak veel recensies te vinden. Je kunt de stukadoor ook om recensies vragen. Dit geeft een goede indicatie van de kwaliteit van de stukadoor.

Tip 2: Vergelijk prijzen
Ieder stukadoorsbedrijf hanteert zijn eigen uurtarief. Wanneer je gratis offertes ontvangt van meerdere stukadoors, let dan ook op de prijzen. Zo bespaar je op de kosten!

Tip 3: Keurmerken
Voor stukadoors zijn er verschillende keurmerken, zoals de Afbouwkeur en de NOA. Zo weet je zeker dat de stukadoor veilig te werk gaat.

Tip 4: Kijk naar garanties
Garantievoorwaarden kunnen verschillen per stukadoor. Neem dus altijd de garantievoorwaarden door en kies wat voor jou het beste is.

Tip 5: Kies een stukadoor bij jou uit de buurt
Het is beter om een stukadoor bij jou uit de regio te kiezen. Waarom? Je houdt dan de voorrijkosten zo laag mogelijk!

Stukadoor in Winsum (FR)

Maak gebruik van onze service:

10 stukadoors in de buurt

Vind snel een ervaren stukadoor in je eigen regio.

Vergelijk gratis offertes

Vergelijk de stukadoor offertes op prijs en aanbod.

Bespaar tot 40%

Kies het stukadoorsbedrijf met het beste aanbod en bespaar!


Veelgestelde vragen

Hieronder lees je de antwoorden op een paar veel gestelde vragen over stucwerk.


Er zijn veel soorten stucwerken. Je hebt stucwerken die binnen worden gebruikt en je hebt stucwerken die buiten worden gebruikt. Binnen stucwerken zijn behangklaar stucwerk, sausklaar stucwerk of sierpleister, zoals spachtelputz, rustiekputz en granol. Buitenstucwerken zijn glad pleisterwerk, schuurwerk of spachtelputz.
Het laten stucen van een oppervlakte van 100m2 kost rond de €500,- tot €1.500,-. Het laten aanbrengen van sierpleister kost gemiddeld rond de €1.200,- tot €2.500,-. De prijs is dus erg afhankelijk van het type stucwerk.
Stucen is een moeilijke klus die je beter kunt overlaten aan een vakman. Wanneer je zelf aan de slag gaat kan dit ten koste gaan van het uiteindelijke eindresultaat.
Er zijn drie soorten stucwerk die buiten aan kunnen worden gebracht. Dit is spachtelputz, schuurwerk of pleisterwerk. Het stucen van je buitenmuren geeft je woning een frisse en gladde uitstraling.
Het laten stucen van je hele huis kost gemiddeld tussen de €5.000,- en €12.000,-.
De gemiddelde oppervlakte van een muur is 25 m². Het laten stucen van zo’n muur kost gemiddeld tussen de €125,- en €750,-. De prijs is sterk afhankelijk van het type stucwerk.

Gratis stukadoor offertes vergelijken!