217 stukadoors in ‘s-Gravenhage

Een overzicht van alle stukadoors in ‘s-Gravenhage

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In 's-Gravenhage zijn 217 stukadoors beschikbaar. Onderstaand een overzicht van stukadoorsbedrijven bij jou in de regio. Iedere stukadoor op Stukadoorgids.nl is getoetst bij de Kamer van Koophandel.

Over 's-Gravenhage

De plaats 's-Gravenhage is gelegen in de provincie Zuid-Holland en heeft 526439 inwoners, bestaande uit 260493 mannen en 265946 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 39 jaar. In totaal heeft 's-Gravenhage 260171 huishoudens. Per 1199 huishoudens is er 1 stukadoor beschikbaar.

Stukadoor 's-Gravenhage gezocht?

Je schakelt een stukadoorsbedrijf in voor het aanbrengen van o.a. sierpleister en spuitpleister. Benieuwd naar de prijzen voor het stucen van plafonds of muren? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Bespaar tot 40%! Vraag 6 gratis offertes aan.

Overzicht van alle 217 stukadoors in ‘s-Gravenhage

Vergelijk gratis 6 bedrijven uit onze bedrijvengids.

stukadoor 's-Gravenhage

Stukadoorgids, vind de beste stukadoor in ‘s-Gravenhage

Ben je op zoek naar een vakkundige stukadoor voor het stucen van je woning? Wil je een stukadoorsbedrijf inhuren voor het repareren van pleisterwerk in uw keuken? Of wil je je muren in huis een strakke en moderne uitstraling geven met een renovatie? Op deze pagina lees je alles over de verschillende werkzaamheden van stukwerkers en van welke voordelen je profiteert bij het inhuren van een regionaal stukadoorsbedrijf.

Waar moet je op letten bij stukadoors?

Kies je stukadoor verstandig en vergelijk eerst offertes van verschillende stukadoorsbedrijven uit ‘s-Gravenhage. Na de vergelijking op prijs, uurtarief en aanbod kies je gemakkelijk het stukadoorsbedrijf dat het best bij je wensen past. Op deze pagina lees je waar je allemaal op moet letten bij het kiezen van de juiste stukadoor.

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Stukadoorsbedrijven voor nieuwbouw en renovatie

Wil je een strakke uitstraling geven aan de muren en het plafond in je nieuwbouwwoning door ze te laten stucen? Of zoek je een stukadoor voor de renovatie van je doucheruimte? Je schakelt een stukadoorsbedrijf in voor het stukadoren van zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Met erkende stukadoors ben je in iedere woning verzekerd van kwalitatieve stucwerken.

Besparen op de stukadoor ‘s-Gravenhage? Gratis offertes vergelijken

Heb je een specialist uit ‘s-Gravenhage nodig om de muren of het plafond in je woning te stucen, repareren of strak te maken? Dan wil je natuurlijk zeker weten dat je niet te veel betaalt voor het pleisterwerk. Door de kosten van meerdere stukadoors uit je regio naast elkaar te leggen, kies je zelf gemakkelijk het stukadoorsbedrijf met de beste deal. Vraag nu gratis en vrijblijvende offertes aan!Waarom een stukadoor inhuren?

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een stukadoorsbedrijf voor pleisterwerk thuis?

 • Deskundig advies: Weet je niet goed of je moet kiezen tussen sierpleister, spackspuitwerk of ander pleisterwerk? Een professionele stukadoor voorziet je graag van persoonlijk advies over de beste stukadoorswerkzaamheden voor je woning.
 • Bespaar tijd en rommel: Stukadoren van je woning kost veel tijd. Met een stukadoorsbedrijf kun je je tijd zelf besteden, terwijl stukadoors in je woning bezig zijn. Ook ruimen stukwerkers afval altijd voor je op.
 • Gegarandeerd kwaliteitswerk: Door de jarenlange ervaring van stukadoors ben je altijd verzekerd van een strak resultaat.

Ervaren stukadoors aan het werk

Bekijk hoe professionele stukadoors wanden en plafonds stucen.


Wat doet een stukadoorsbedrijf in ‘s-Gravenhage?

Stukadoors brengen pleisterwerken aan op binnen- en buitenmuren of het plafond. Denk bijvoorbeeld aan repareren of het stucen van een muur. Zowel binnen als buiten geef je je woning met pleister een geheel vernieuwd aanzicht en daarnaast is je huis beter beschermd tegen weersinvloeden.

Maar ook binnen zorgen pleisterwerken voor een strakke uitstraling. Met het stucen met sierpleister heb je keuze uit verschillende korrelgroottes die ieder een eigen effect geven op de muur. Spackspuitwerk is de meest snelle manier van stucen en kan zowel op de muur als het plafond toegepast worden. Je schakelt een stucer in voor de volgende stukadoorswerkzaamheden:

 • Het stucen van een muren, gevel of plafond.
 • Raapwerk
 • Spackspuitwerk
 • Behangklaar of sausklaar pleisterwerk
 • Stukadoren met sierpleister
 • Repareren van beschadigingen aan pleisterwerken

Meer informatie:
Muren stucen
Plafond stucen
Stucen gevel

stukadoors 's-Gravenhage

Wat kost een stukadoor?

Wil je een stucer inschakelen voor het stucen van een muur of het plafond? Stukadoors hanteren in de meeste gevallen een prijs per vierkante meter. Zo liggen de kosten van bepleistering gemiddeld tussen €12,- en €25,- per m² en van spuitwerk gemiddeld tussen €7,- en €12,- per m².

Wat kost een stukadoor per uur?

Voor oppervlaktes die kleiner zijn dan 30 m² hanteert een stukadoor voor stucen meestal een vast uurtarief. De vakman kan dan de tijd die hij nodig heeft, goed inschatten. In de volgende prijstabel zie je dat spuitwerk gemiddeld een uurtarief tussen €25,- en €35,- heeft. Wil je de exacte prijs of het uurtarief weten? Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes aan.

Stukadoor kosten

Dienst van
een stukadoor
Stukadoor kosten per m²
(inclusief stucwerk) *
Stukadoor kosten per uur
(inclusief stucwerk) *
Spuitwerk€7,- tot €12,- per m²€25,- tot €35,- per uur
Stucwerk€12,- tot €25,- per m²€30,- tot €45,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van stukadoors ‘s-Gravenhage. Besparen op de totaalprijzen? Vergelijk dan gratis en vrijblijvend offertes van diverse stukadoorsbedrijven.

Meer informatie over de kosten van stukadoors.


Bespaar jezelf de zoektocht naar een stukadoorsbedrijf!

Vul het offerteformulier in en ontvang snel offertes van goede stukadoors uit je regio.

Gratis offertes vergelijken


Wat kost stucwerk?

Je hebt bij bepleistering ruime keuze uit verschillende soorten. Zoek je een stijlvolle afwerking van de muren of het plafond in je woonkamer? Kies dan voor sierpleister met een gemiddelde prijs van €5,- tot €15,- per m². Of wil je een gladde afwerking waar je zo overheen kunt behangen? Kies dan voor behangklare bepleistering voor een gemiddelde prijs van €8,- tot €17,- per m².

Wat kost pleisterwerk op een buitenmuur?

Een stukadoor brengt voor gemiddeld €65,- tot €85,- per m² bepleistering zonder isolatie op een gevel aan. Bepleistering met isolatie heeft een gemiddelde prijs van €95,- tot €125,- per m² meer, maar je bespaart daarna wel jarenlang op je energierekening.

Stucwerk prijzen

Type
stucwerk
Gemiddelde prijzen per m²
(incl. materiaal, arbeidskosten en btw)*
Spuitpleister€5,- tot €15,-
Behangklaar stucwerk€8,- tot €17,-
Plafond stucen€5,- tot €23,-
Sausklaar stucwerk€9,- tot €24,-
Sierpleister (spachtelputz, rustiekputz of granol)€12,- tot €25,-
Schuurwerk€14,- tot €26,-
Raapwerk€15,- tot €30,-
Gevelpleister zonder isolatie€65,- tot €85,-
Gevelpleister met isolatie€95,- tot €125,-
BetonstucVanaf €100,- per m²
TadelaktVanaf €175,- per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen per m². Vraag voor een exacte prijsberekening vrijblijvend offertes aan.

kosten stukadoor 's-Gravenhage

Welke keuzes beïnvloeden de kosten?

Bij het inschakelen van een stukadoor in ‘s-Gravenhage moet je vijf keuzes maken. Deze keuzes bepalen de uiteindelijke totaalprijs van het stukadoren.

 1. Spuitwerk of pleisterwerk? Stukadoors brengen spuitwerk machinaal aan, waardoor het de voordeligste manier van stukadoren is. Bepleistering is op oneffen muren en ook buiten mogelijk.
 2. Wat voor soort stucwerken kies je? Er zijn veel soorten bepleistering waar je uit kunt kiezen. Iedere soort heeft een eigen prijs.
 3. Wand of plafond? De prijs voor het stukadoren van een plafond ligt hoger dan die van een muur, omdat stukadoors bij het plafond boven hun macht werken.
 4. Binnen of buiten? De kosten van het stucen van buitenbepleistering liggen hoger, omdat bepleistering op een gevel bestand moet zijn tegen diverse weersomstandigheden.
 5. Wat voor stukadoorsbedrijf kies je? Een mkb’er heeft vaak hogere lasten dan een zzp’er, wat voor jou soms ook hogere kosten met zich meebrengt.

Verlaagd btw-tarief over de stukadoor kosten?

Is je woning ouder dan 2 jaar? Dan valt stukadoren onder het verlaagde btw-tarief. Je betaalt slechts 6% btw over de stukadoorswerkzaamheden. Dat geldt ook voor het voorbereidend werk, zoals het voorbehandelen van de muren en de materialen die daarbij nodig zijn.

Laat je naast het stukadoren ook andere werkzaamheden uitvoeren? Voor andere werkzaamheden, zoals het zetten van tegels of het plaatsen van een gipswand of -plafond, geldt het 21% tarief. Ook als je woning jonger dan 2 jaar is, betaal je 21% btw.


Bespaar op de kosten door vergelijken van meerdere offertes!

Via de offertepagina vraag je gemakkelijk prijsopgaven aan van stukadoors uit ‘s-Gravenhage!

Vrijblijvende offertes


Stukadoors vergelijken, waar op letten?

Stukadoor gezocht? Het is verstandig je goed voor te bereiden voordat je een stukadoorsbedrijf inschakelt. De pleisterwerken bepalen de uiteindelijke uitstraling van je woning, dus het is belangrijk dat het stukadoren goed wordt uitgevoerd.

Kies je stukadoorsbedrijf verstandig en vergelijk meerdere stukadoorsbedrijven voordat je een definitieve keuze maakt. Let op de volgende zes punten bij het kiezen van de juiste stukadoor:

1. Stukadoor prijs per m² of per uur?

Stukadoors berekenen hun prijs meestal niet op basis van een uurtarief maar met een vaste prijs per m². Dan weet je precies wat je moet betalen, ook als de klus wat langer duurt. Wat kost een stukadoor per uur? Wil je een oppervlak dat kleiner is dan 30 m² laten stukadoren? Dan hanteren stukadoors vaak een uurtarief. Stukadoors kunnen bij kleine klussen goed inschatten hoe lang ze ervoor nodig hebben, zodat je met het uurtarief niet voor grote verassingen komt te staan.

2. Keurmerk aanwezig?

Stukadoors met een keurmerk voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, vakkennis en garantie. Er zijn twee belangrijke keurmerken voor stukadoors. De NOA-Afbouwgarantie verzekert je van bepleistering met een hoge kwaliteit. Afbouwkeur is voor stukadoors die zich regelmatig laten bijscholen. Ook weet je bij het Afbouwkeur zeker dat het stukadoorsbedrijf een marktconforme prijs hanteert. Dat een stukadoorsbedrijf geen keurmerk heeft, wil overigens niet zeggen dat deze niet goed werk levert.

stukadoorsbedrijven 's-Gravenhage

3. Garantievoorwaarden van stukadoorsbedrijf

Stukadoor gezocht voor u woning in ‘s-Gravenhage? Kies verstandig en vergelijk meerdere stukadoorsbedrijven op hun garantievoorwaarden. Standaard wordt voor stucwerken binnen 5 jaar garantie gegeven, en voor bepleistering op een buitenmuur 3 jaar. In de meeste gevallen maak je echter geen gebruik van de garantie, omdat stukadoors voor een strak en kwalitatief resultaat zorgen. Mocht er toch iets aan de hand zijn, dan is het fijn dat je garantie hebt.

4. ZZP’er of groot stukadoorsbedrijf?

Wanneer je offertes van verschillende stukadoorsbedrijven naast elkaar gaat leggen, zie je al snel dat er verschillende soorten stukadoors zijn, van eenmansbedrijven tot grote stukadoorsbedrijven. Grote stukadoorsbedrijven hebben vaak hogere lasten, waardoor de kosten ook wat hoger liggen. Daar staat wel tegenover dat deze bedrijven meer mankracht hebben en soms ook grote inkoopdeals kunnen afsluiten. Bij het vergelijken van stukadoorsbedrijven zijn reviews ook een handige maatstaf.

5. Locatie

Omdat stukadoors vaak voorrijkosten in rekening brengen, is het ook verstandig om bij de vergelijking tussen stukadoorsbedrijven ook de locatie mee te nemen. Om op de kosten te besparen kies je een stukadoor uit je regio. Hoe dichterbij stukadoors gevestigd zijn, hoe lager de voorrijkosten zijn voor jou. Vraag via de offertepagina gemakkelijk meerdere offertes aan van stukadoorsbedrijven in de buurt van ‘s-Gravenhage.

6. Specialisme van stukadoorsbedrijf ‘s-Gravenhage?

Let bij de vergelijking van stukadoorsbedrijven ook op hun specialisme. Zo zijn er stukadoors die zich gespecialiseerd hebben in het aanbrengen van kunstharspleisters op een buitenmuur van uw woning. Ook een specialisatie in sierpleisters of raapwerk is mogelijk. Een gespecialiseerd stukadoorsbedrijf is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen het vakgebied en gebruikt de modernste technieken bij het stukadoren.


Vind gemakkelijk de beste stukadoor in ‘s-Gravenhage!

Vul het offerteformulier in, vergelijk de offertes en bespaar op de kosten!

Gratis offertes vergelijken


5 tips om te besparen op de kosten van een stukadoor

 1. Profiteer van het lage btw-tarief. Is je woning 22 maanden oud? Wacht dan nog 2 maanden met het inhuren van een stukadoorsbedrijf om ook te profiteren van het lage btw-tarief. Op belastingdienst.nl lees je meer over het verlaagde btw-tarief.
 2. Kleine of grote klus? Kijk om je heen, beslis of er meer pleisterwerken nodig zijn in je woning en profiteer van kwantumkorting.
 3. Kies een stukadoorsbedrijf uit de buurt. Door een regionale stukadoor te kiezen, bespaar je op de voorrijkosten.
 4. Help zelf mee. Bespaar op de kosten door voorbereidend werk en het opruimen achteraf zelf te doen.
 5. Vergelijk offertes. Door meerdere offertes en kosten van stukadoorsbedrijven naast elkaar te leggen, kies je gemakkelijk de vakman met de beste voorwaarden!

Meer weten over …Hoe herken je een goed stukadoorsbedrijf?

Bij het kiezen van het juiste stukadoorsbedrijf is het ook verstandig om te kijken of deze een keurmerk heeft of is aangesloten bij een branchevereniging. NOA is de brancheorganisatie waar veel stukadoors bij aangesloten zijn. Zij staan voor stukwerkers met eerlijke en duidelijke kosten, die je ook deskundig advies geven. Afbouwkeur is een keurmerk voor stukadoors. Dit keurmerk kijkt naar de vakbekwaamheid van de stukadoors en controleert regelmatig of ze aan de eisen voldoen.

Lees meer op noa.nl of afbouwkeur.nl over deze keurmerken. Hoewel een keurmerk laat zien dat je een goed stukadoorsbedrijf gevonden hebt, betekent dat niet dat stukadoors zonder keurmerk niet goed zijn.

Voordelen inschakelen stukadoor ‘s-Gravenhage

 • Met een erkende stukadoor uit ‘s-Gravenhage ben je verzekerd van kwaliteitswerk. Bij stukadoren is een strak eindresultaat erg belangrijk. Het aanbrengen en repareren van stucwerken is echt vakmanschap. Stukadoors hebben lange ervaring waardoor je altijd strakke muren krijgt.
 • Professionele stukadoors vertellen je graag meer over de verschillende soorten pleisterwerken. Ook voorzien ze je van deskundig advies zodat je de beste keuze maakt.
 • Met een stukadoorsbedrijf hoef je zelf niets te doen. De voorbereiding, het stukadoren zelf en het opruimen achteraf wordt allemaal door de stukadoors gedaan.

stukadoorsbedrijf 's-Gravenhage

Besparen? Gratis offertes stukadoorsbedrijven ‘s-Gravenhage vergelijken!

Wil je een stukadoorsbedrijf inschakelen voor het stucen van je keukenmuren tegen een voordelig uurtarief? Of wil je een buitenmuur laten stucen? Met de nieuwe bepleistering geef je jouw woning een nieuwe uitstraling. Een erkend stukadoorsbedrijf verzekert jou van gladde en strakke muren. Met de offerteservice schakel je gemakkelijk een goedkope stukadoor in.

Hoe werkt de offerteservice?

Vul je gegevens in op het offerteformulier en ontvang snel meerdere offertes van stucwerkers uit ‘s-Gravenhage. Vergelijk iedere offerte op prijs, uurtarief en aanbod en kies de stucexpert die je het beste aanbod doet. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt!

Gratis offertes vergelijken