Vind de beste stukadoor in Middelburg

Kom gemakkelijk en snel in contact met een stukadoor uit Middelburg. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Stukadoors Middelburg

Top 19 stukadoors in Middelburg

Compleet overzicht van alle stukadoors in Middelburg en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Stukadoor Middelburg gezocht?

In Middelburg zijn 19 stukadoors beschikbaar. Onderstaand een overzicht van stukadoorsbedrijven bij jou in de regio. Iedere stukadoor op Stukadoorgids.nl is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Stukadoorgids.nl.

Over Middelburg

De plaats Middelburg is gelegen in de provincie Zeeland en heeft 39323 inwoners, bestaande uit 18995 mannen en 20328 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 41 jaar. In totaal heeft Middelburg 18498 huishoudens. Per 2055 huishoudens is er 1 stukadoor beschikbaar.

Je schakelt een stukadoorsbedrijf uit Middelburg in voor het aanbrengen van o.a. sierpleister en spuitpleister. Benieuwd naar de prijzen voor het stucen van plafonds of muren? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Handige artikelen:

In onze gids vind je alle handige artikelen over stucwerk.

Bespaar tot 40%! Vraag 6 gratis offertes aan.

Overzicht van de top 19 stukadoors in Middelburg en omgeving

Vergelijk gratis 6 bedrijven uit onze bedrijvengids.

stukadoor Middelburg

Stukadoor Middelburg: vind snel en eenvoudig een stukadoorsbedrijf!

Met de hulp van een stukadoor in Middelburg werk jij je huis stijlvol en netjes af! De vakmannen zijn in te zetten voor de afwerking van wanden en plafonds, in verschillende soorten stucwerk. Op zoek naar een stukadoorsbedrijf in jouw regio?

Start gratis offerteaanvraag!

Na je aanvraag ontvang je zo snel mogelijk de prijzen van verschillende vakmannen in jouw regio. Kies de vakman met het beste aanbod en bespaar zo tot 40% op de kosten!

Wat kan je op deze pagina verwachten: meer informatie over de werkzaamheden. Ook lees je meer over de gemiddelde prijzen en waar het uurtarief van een vakman door bepaald wordt. Tot slot lees je meer over de verschillende soorten stucwerken en krijg je tips om het juiste stukadoorsbedrijf te kiezen!

Stukadoor in de buurt

Vind snel een ervaren stukadoor bij jou uit de regio!

Gratis offertes vergelijken

Vraag eenvoudig en snel gratis offertes met scherpe prijzen aan!

Bespaar op de kosten

Vergelijk gratis offertes en bespaar op de stukadoorkosten!

Stukadoor inhuren: de voordelen

Stucwerk is een geschikt als afwerking voor elk huis. En met de hulp van een stukadoorsbedrijf ben je absoluut verzekerd van het mooiste resultaat met de langste levensduur. Bovendien is het inhuren van een specialist helemaal niet zoveel duurder dan zelf stucen. Zeker niet als je als doe-het-zelver eigenlijk te veel product gebruikt dan nodig is.

Waarom een stukadoor uit Middelburg inschakelen? De grootste voordelen op een rij:

 • Een vakman werkt je huis prachtig af, wat zorgt voor een meerwaarde van je huis!
 • Met de hulp geniet je zo snel mogelijk van prachtig stucwerk.
 • Vaak is een stukadoor inhuren goedkoper dan zelf aan de slag gaan, omdat ze minder materiaal gebruiken.
 • Mooi afgewerkte muren en plafonds dragen bij aan jouw woonplezier en -genot.


stukadoors Middelburg

Wat doet een stukadoor?

Stukadoorsbedrijven voeren verschillende werkzaamheden uit. De meest voorkomende taken zijn het stucen van muren en plafonds voor een mooie binnenafwerking. Maar wist je dat een stukadoorsbedrijf ook in te zetten is voor de afwerking buiten? Zij stucen namelijk ook gevels en buitenmuren voor een egale afwerking. Dit beschermt je gevel tegen neerslag en kou en verlengt zelfs de levensduur.

Een andere belangrijke taak, is het adviseren over de verschillende stucwerken. Een vakman raadt bij nieuwbouw bijvoorbeeld ander stucwerk aan dan bij oudere woningen. Benieuwd naar de kosten? Vergelijk gratis offertes!

Stukadoors in Middelburg houden zich bezig met deze werkzaamheden:

Gespecialiseerde stukadoors

Hoewel er veel stukadoorsbedrijven in Middelburg zijn die alle werkzaamheden uitvoeren, zijn er ook specialisten die zich specialiseren in één taak. Als je een specifieke klus uit laat voeren en verzekerd wilt zijn van het beste resultaat, dan is het slim om te zoeken naar een bedrijf die hierin gespecialiseerd is. Dit is bijvoorbeeld het geval bij het stucen van je buitengevel: dit vereist een ander materiaal en een andere techniek dan de stucwerken in huis.

Een gespecialiseerde stukadoor is vaak iets duurder. Dit komt omdat een specialist meer ervaring heeft en vaak ingewikkelde klussen doet. Voordeel van een specialist is wel dat je verzekerd bent van kwaliteit.

Via deze gids vind je eenvoudig de beste stukadoor voor al je stucwerk.


Stukadoorsbedrijf Middelburg gezocht?

Vergelijk gratis offertes en kies de vakman met het beste aanbod!


Wat kost een stukadoor in Middelburg?

Wat zijn de kosten van een stukadoor? Dit verschilt helemaal per bedrijf. Een stukadoor in Middelburg bepaalt zelf zijn prijzen aan de hand van locatie, ervaring en soort stucwerk. Er zijn doorgaans twee manieren om de stukadoor prijzen te berekenen: per uur of per vierkante meter. De gekozen methode hangt vooral af van het soort stucwerk en de omvang van de klus.

Gaat het om een grote klus? Vraag de vakman dan of het mogelijk is om een totaalprijs af te spreken. Hieronder lees je meer over de stukadoor kosten en krijg je een beeld wat jouw stucwerk gaat kosten. Wil je graag een precieze indicatie? Vraag dan gratis offertes aan!

Wat kost een stukadoor per uur?

Het gemiddelde uurtarief ligt tussen de €25,- tot €45,-. Een goedkope stukadoor hanteert een uurtarief van ongeveer €25,- tot €35,- per uur. Meestal gaat het hierbij om een zzp’er die net begint.

Wil je liever een bedrijf met meer ervaring inhuren? Houd dan rekening met prijzen rond de €30,- tot €45,- per uur. Voor deze prijs laat je duurdere stucwerken, zoals sierpleister aanbrengen.

Uurtarief stukadoor

€25,- tot €45,-

(Gebaseerd op gemiddelde tarieven van stukadoors uit Middelburg.)

Laag uurtarief
€25,- tot €35,- per uur

Zzp’er
Eenvoudig spuitwerk

Hoog uurtarief
€30,- tot €45,- per uur

Stukadoorsbedrijf
Ingewikkeld stucwerk

Gratis offertes vergelijken

kosten stukadoorsbedrijf Middelburg

Wat kost een stukadoor per m²?

De stukadoor kosten zijn voor een groot deel afhankelijk van het stucwerk dat je laat uitvoeren. Voor spuitpleister liggen de prijzen het laagst, rond de €5,- tot €15,- per m². Kies je voor sierpleister, houd dan rekening met kosten tussen de €12,- tot €25,- per m². Hierbij heb je de keuze uit verschillende soorten sierpleister, elk met een unieke afwerking.

Laat je het plafond stucen? Omdat het plafond lastiger te bereiken is dan de muur, zijn de kosten iets hoger: rond de €5,- tot €23,- per m². Dit heeft vooral te maken met extra materialen die nodig zijn.

Wat kost een buitenmuur stucen?

Voor het stucen van de gevel liggen de prijzen rond de €65,- tot €85,- per m² als je kiest voor stucwerk zonder isolatie. Mét isolatie betaal je voor gevelpleister gemiddeld €95,- tot €125,- per m².

Kosten stukadoor per m² 2024

Soort stucwerk Prijs per m²*
Spuitpleister €5,- tot €15,-
Behangklaar stucwerk €8,- tot €17,-
Plafond stucen €5,- tot €23,-
Sausklaar stucwerk €9,- tot €24,-
Sierpleister (spachtelputz, rustiekputz of granol) €12,- tot €25,-
Schuurwerk €14,- tot €26,-
Raapwerk €15,- tot €30,-
Gevelpleister zonder isolatie €65,- tot €85,-
Gevelpleister met isolatie €95,- tot €125,-
Betonstuc Vanaf €100,- per m²
Tadelakt Vanaf €175,- per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van stukadoorsbedrijven Middelburg. Besparen? Vraag gratis offertes aan.

Is jouw huis ouder dan 2 jaar? Goed nieuws: je betaalt slechts 9% btw over alle arbeids- en materiaalkosten! Belangrijke voorwaarde hiervoor is wel dat je het werk uitbesteedt aan een vakman en niet zelf aan de slag gaat.

Welke keuzes beïnvloeden de stukadoorprijzen?

Het tarief dat het stukadoorsbedrijf in Middelburg hanteert heeft een groot invloed op de kosten. Maar dat is niet de enige factor! Er zijn ook veel keuzes die je zelf neemt die invloed hebben op de prijzen.

 • De keuze voor het soort stucwerk: sierpleister is bijvoorbeeld duurder dan spuitpleister.
 • De kleur: je betaalt vaak een meerprijs voor stucwerk in een bepaalde kleur.
 • Tarieven en prijs per m² van stukadoors Middelburg: elke vakman bepaalt namelijk zijn eigen prijzen.
 • Eventuele voorrij- en afvoerkosten: de meeste bedrijven brengen voorrijkosten in rekening, deze verschillen per bedrijf.
 • De staat van je wand of plafond: als deze heel scheef is of veel beschadigingen heeft, dan betaal je extra voor het rechtmaken van de muur.
 • De keuze voor binnen- of buitenstucwerk: binnenstucwerk is doorgaans goedkoper dan buiten stucen.
 • Kies je een stukadoorsbedrijf of zzp’er: zzp’ers zijn vaak goedkoper terwijl een groot bedrijf vaak al sneller kan beginnen.

Handige prijsvoorbeelden:

Binnenmuren stucen: van plan om een aantal binnenmuren te laten stucen? Voor het stucen met sierpleister van 130 vierkante meter aan binnenmuren, moet je rekening houden met totale kosten van ongeveer €2.600,-. Houd er rekening mee dat de prijzen hoger worden bij een luxere afwerking.
Plafond stucen: voor het laten stucen van een plafond van 75 vierkante meter, zijn de totale kosten €1.350,-. Dit is inclusief de arbeidskosten en materiaalkosten. Voor een luxe afwerking, bijvoorbeeld met mooie sierlijsten, gelden er hogere kosten.

Stukadoors Middelburg: prijs per m² of uurtarief?

Een stukadoor offerte wordt opgesteld op basis van een uurprijs of op basis van een vaste prijs per m². In de meeste gevallen gebruiken stukadoorsbedrijven in Middelburg een vaste prijs per m². Gaat het om ingewikkeld werk dat meer tijd kost? In dat geval stappen de vakmannen wel eens over naar een uurprijs.

Het voordeel van een prijs per m² is dat je direct weet wat het stucen gaat kosten. Vragen de specialisten een uurprijs, vraag dan ook om een schatting van de planning. Zo krijg je ook een beeld van de totaalkosten.


Ik zoek een stukadoor: besparen op de kosten?

Vind een betaalbare en betrouwbare stukadoor uit Middelburg en bespaar tot 40%!
Gratis offertes vergelijken!


kosten stukadoor Amsterdam

Soorten stucwerk door stukadoorsbedrijven

Je hebt uiteraard de keuze uit veel verschillende soorten stucwerk. Spackapuitwerk is goedkoop en heeft een hele moderne afwerking. Kies je voor sierpleister, dan krijgen je wanden en plafonds een uniek patroon wat een heel sfeervol effect heeft.

Het is ook een optie om de muren zelf nog te behangen of schilderen. Kies in dat geval voor saus- of behangklaar stucwerk, zodat je muren perfect egaal zijn zonder oneffenheden.

Stukadoor nodig? Stukadoors voeren deze soorten stucwerk:


Video: hoe werken ervaren stukadoors?

Benieuwd hoe een stukadoor te werk gaat? In deze video zie je hoe stukadoors met de hand het plafond en de wand stucen.


Stukadoor zoeken: waarop moet ik letten?

Druk bezig met het zoeken van een stukadoor? We geven je graag een paar tips, zodat je weet waar je op moet letten. Zo is het altijd slim om te kiezen voor een bedrijf bij jou in de buurt om op de voorrijkosten te besparen.
Hieronder lees je een aantal tips zodat je zeker weet dat je een goede specialist inhuurt.

Stukadoor gezocht in Middelburg? Vergelijk dan gratis offertes en bespaar zo tot 40% op de kostprijs!

1. Stukadoorsbedrijf of zzp’er?

Kies jij een stukadoorsbedrijf of een zzp’er? Beide hebben zo hun eigen voordelen. Een bedrijf kan vaak op korte termijn beginnen en werken met ervaren vakmannen voor verschillende soorten stucwerken.

Een zzp’er is goedkoper en hanteert een meer persoonlijke aanpak. Welke aanpak beter bij je past ligt volledig aan jouw persoonlijke voorkeuren.

2. Stukadoor in de buurt

Het inhuren van een stukadoor in je eigen regio heeft een aantal voordelen. Allereerst weet je zeker dat de voorrijkosten zo laag mogelijk zijn, omdat de vakman niet ver hoeft te rijden. Daarnaast hebben lokale stukadoors een reputatie in de regio hoog te houden. Vaak ben je dus verzekerd van een lange garantie en een hoge kwaliteit.

3. Keurmerken

Als een vakman is aangesloten bij een keurmerk dan weet je zeker dat ze de juiste opleidingen hebben gevolgd, regelmatig gecontroleerd worden op kwaliteit en dat de stukadoors veilig en klantvriendelijk te werk gaan. Twee belangrijke keurmerken zijn Afbouwkeur en NOA.

4. Referenties

Het is altijd aan te raden te vragen naar referenties. Je kunt natuurlijk vrienden en familie vragen, maar online vind je vaak ook veel referenties. Je kunt de specialisten zelf ook om aanbevelingen vragen! Dan brengt hij je in contact met klanten voor wie hij recentelijk werk heeft uitgevoerd. Met deze aanbevelingen krijg je een duidelijk beeld over de klantvriendelijkheid, eventuele garanties en de kwaliteit van de stukadoors.

Gratis - Vrijblijvend

Stukadoor offerte, waarop letten?

Na de offerteaanvraag krijg je al snel meerdere offertes van vakmannen bij jou in de buurt. Maar hoe moet je een stukadoor offerte lezen en waar moet je rekening mee houden?

Tip 1: Kijk in eerste instantie of het duidelijk is hoe de totaalprijs is opgebouwd: welke materialen worden er gebruikt en hoe lang verwacht hij bezig te zijn. Sommige specialisten brengen extra kosten in rekening voor de huur van een steiger als dit nodig is. Hierdoor kan iemand goedkoper lijken dan dat hij daadwerkelijk is.

Tip 2: Controleer ook of er een duidelijke planning is en wat de startdatum van het project is. Als de goedkoopste vakman pas over 3 maanden aan de slag kan, maar een duurder stukadoorsbedrijf morgen al kan beginnen, moet je jezelf afvragen wat jij belangrijker vindt.

Voordelig stukadoorsbedrijf Middelburg gezocht? Handige bespaartips!

Wil je de kosten zo laag mogelijk houden? Er zijn verschillende manieren om te besparen. Kies bijvoorbeeld voor een vakman in jouw regio en voer voorbereidende werkzaamheden zelf uit.

Voordelige stukadoor gezocht? Zo bespaar jij op de kosten!

 • Kies voor goedkoop spuitpleister in plaats van sierpleister.
 • Ga voor een eenvoudige kleur in plaats van een kleur met een meerprijs.
 • Kies een stukadoor in jouw regio om te besparen op de voorrijkosten.
 • Voer voorbereidende werkzaamheden altijd zelf uit, zoals het herstellen van muren of het verwijderen of afdekken van meubilair.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere stukadoors en kies de vakman met het beste aanbod.

Btw stukadoor 2024: verlaagd btw-tarief van 9%

Voor huizen ouder dan 2 jaar geldt een verlaagd btw-tarief op stucwerk. Je betaalt slechts 9% btw over alle arbeid- en materiaalkosten. Ook over alle voorbereidende werkzaamheden betaal je slechts 9% btw in plaats van de gebruikelijke 21%.

Let op: je profiteert alleen van een verlaagd btw-tarief als je een vakman inschakelt voor het stucen van je huis. Koop je zelf materialen, dan betaal je wel gewoon 21% btw. Meer weten over dit verlaagde btw-tarief? Meer over btw stukadoor 2023 lees je op onze pagina.

stukadoorsbedrijven Middelburg

Stukadoor Middelburg nodig? Gratis offertes vergelijken!

Laat jij je huis stucen door een ervaren stukadoor uit Middelburg? Vakmannen leveren de mooiste kwaliteit en zorgen ervoor dat de stucwerken zo snel mogelijk zijn afgerond.

Vind snel een stukadoor bij jou in de buurt: vul het offerteformulier in!

Na de aanvraag ontvang je meerdere offertes om te vergelijken, gratis en helemaal vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast! Kies kosteloos de vakman met het beste aanbod en bespaar op die manier tot wel 40% op de kostprijs!

Start gratis offerteaanvraag!