Vind de beste stukadoor in Havelte

Kom gemakkelijk en snel in contact met een stukadoor uit Havelte. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Stukadoors Havelte

Top 11 stukadoors in Havelte

Compleet overzicht van alle stukadoors in Havelte en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Stukadoor Havelte gezocht?

Op zoek naar een stukadoor in Havelte voor het stucen van wanden of plafonds? In Havelte zijn 11 stukadoors beschikbaar. Onderstaand een overzicht van stukadoorsbedrijven bij jou in de regio. Iedere stukadoor op Stukadoorgids.nl is handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Dat is wel zo'n prettige wetenschap!

Over Havelte

De plaats Havelte is gelegen in de provincie Drenthe en heeft 4380 inwoners. In totaal heeft Havelte 1967 huishoudens. Per 1967 huishoudens is er 1 stukadoor beschikbaar.

Op zoek naar een geschikt stukadoorsbedrijf uit Havelte? Start nu je gratis offerteaanvraag! Je ontvangt op korte termijn meerdere vrijblijvende offertes van stukadoors bij jou in de buurt. Vergelijk & bespaar.

Handige artikelen:

In onze gids vind je alle handige artikelen over stucwerk.

Bespaar tot 40%! Vraag 6 gratis offertes aan.

Overzicht van de top 11 stukadoors in Havelte en omgeving

Vergelijk gratis 6 bedrijven uit onze bedrijvengids.


Stukadoor in Havelte

Stukadoor Havelte: wat zijn de kosten?

Een stukadoor uit Havelte werkt met een uurtarief, vaste prijs of richtprijs. Het gemiddelde uurtarief van een stukadoor ligt tussen de €25,- en €45,-, afhankelijk van het type klus en de ervaring van de vakman. Let wel op, wanneer je kiest voor een prijsberekening met uurtarief, dan komen de kosten voor extra materialen zoals een steiger er nog overheen.

In plaats van een uurtarief kun je ook kiezen voor een vaste prijs per m². Dan weet je van tevoren wat de kosten van de stukadoor zullen zijn. Wanneer je een groot oppervlak laat stucen kun je het best kiezen voor een vaste prijs per m².


Stukadoorsbedrijf: kosten 2024

€25,- tot €45,- per uur

Prijzen zijn gebaseerd op gemiddelde tarieven

Laag uurtarief
€25,- tot €35,- per uur

Eenvoudig spuitwerk
Zelfstandig stukadoor

Hoog uurtarief
€39,- tot €45,- per uur

Stucwerk
Groot stukadoorsbedrijf

Start gratis offerteaanvraag!

Wat kost een stukadoor in Havelte

De prijzen van een stukadoor in Havelte kunnen enorm variëren. De prijs voor het laten aanbrengen van stucwerk begint al vanaf €5,- per m² en kan wel oplopen tot €175,- per m², afhankelijk van het soort stucwerk. Spackspuitwerk is een goede optie als je een beperkt budget hebt. Het laten aanbrengen van spackspuitwerk kost gemiddeld €5,- tot €15,- per vierkante meter. Wanneer je het plafond wil laten stucen kost dit gemiddeld €5,- tot €23,- per m².

Kosten stukadoor 2024

Soort stucwerk Gemiddelde prijzen per m² (incl. materiaal, arbeidskosten en btw)*
Spackspuitwerk €5,- tot €15,-
Behangklaar stucwerk €8,- tot €17,-
Plafond stucen €5,- tot €23,-
Sausklaar stucwerk €9,- tot €24,-
Sierpleister (spachtelputz, rustiekputz of granol) €12,- tot €25,-
Schuurwerk €14,- tot €26,-
Raapwerk €15,- tot €30,-
Gevelpleister zonder isolatie €65,- tot €85,-
Gevelpleister met isolatie €95,- tot €125,-
Betonstuc Vanaf €100,-
Tadelakt Vanaf €175,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van stukadoorsbedrijven.

Keuzes die de prijs beïnvloeden

Specialisten bepalen zelf welke prijs ze hanteren. Maar er zijn ook een heleboel keuzes die je zelf maakt die invloed hebben op de prijzen.

De kosten worden onder meer beïnvloed door deze factoren:

  • Het soort stucwerk: het stucen van plafonds is vaak duurder dan het stucen van muren. Wil je de gevel laten stucen, dan lopen de kosten zelfs nog hoger op.
  • De afwerking: eenvoudig spuitpleister is goedkoper dan behangklaar- of sausklaar stucwerk. Ook sierpleister kost meer dan een standaard gladde afwerking.
  • De locatie van het stukadoorsbedrijf: kies altijd voor een stukadoor in de buurt. Zo weet je namelijk zeker dat de voorrijkosten zo laag mogelijk zijn. Sommige bedrijven rekenen binnen een bepaalde straal kilometers zelfs helemaal geen voorrijkosten!
  • Tarieven en prijs per m²: elke vakman bepaalt zelf zijn tarief. Door te vergelijken en te kiezen voor de vakman met het beste aanbod bespaar jij tot wel 40% op de kosten!

Waar moet je opletten bij het selecteren van een stukadoor in Havelte?

Het kiezen van een stukadoor in Havelte is niet eenvoudig. Wanneer je online op zoek gaat naar informatie valt het je misschien wel op dat de verschillende stukadoorsbedrijven moeilijk te onderscheiden zijn. Hieronder lees je waar je op moet letten bij het selecteren van een stukadoor.

  • Stukadoors uit Havelte zijn goedkoper! Dat komt omdat de voorrijkosten afhangen van de afstand tussen het huis en het bedrijf. Kies daarom altijd een stukadoor bij jou in de buurt.
  • Kijk naar de garanties. Garantievoorwaarden kunnen verschillen per stukadoor. Neem altijd even de tijd om deze voorwaarden door te lezen.
  • Lees de beoordelingen. Door de beoordelingen van eerdere klanten te lezen krijg je ene goed beeld van de kwaliteit.
  • Vergelijk prijzen. De prijzen per stukadoor kunnen enorm verschillen. Vergelijk daarom goed de prijzen om te besparen op de kosten.
  • Kijk naar keurmerken. Stukadoors kunnen een keurmerk hebben, hieraan kun je zien of het bedrijf voldoet aan verschillende kwaliteitseisen.

Stukadoor in Havelte

Hoe werkt het?

Op zoek naar een stukadoor?

Via onze service vind je een geschikte stukadoor in je regio.

Vergelijk gratis offertes

Vergelijk op je gemak gratis offertes van maximaal 5 stukadoors op basis van prijs en aanbod.

Bespaar tot 40%

Kies zelf eenvoudig een geschikte stukadoor in je regio en bespaar tot wel 40% op de kosten!


Veelgestelde vragen

Hieronder lees je de antwoorden op een paar veel gestelde vragen over stucwerk.


Stucwerken die binnen worden gebruikt zijn behangklaar stucwerk, sausklaar stucwerk of sierpleister, zoals spachtelputz, rustiekputz en granol.
Stucwerken die voor buiten worden gebruikt zijn glad pleisterwerk, schuurwerk of spachtelputz.
Op stucwerk geld een verlaagd btw-tarief van 9%. Dit geldt alleen voor huizen ouder dan 2 jaar. Hierdoor bespaar je flink op de kosten voor stucwerk. In plaats van 21% btw betaal je nu 9% btw.
De gemiddelde oppervlakte van een muur is 25 m². Het laten stucen van zo’n muur kost gemiddeld tussen de €125,- en €750,-. De prijs is sterk afhankelijk van het type stucwerk.
Het gemiddelde uurtarief van een stukadoor is €25,- tot €45,-. De prijs hangt af van het type stucwerk. Voor spuitwerk betaal je rond de €25,- tot €35,- per uur. Voor stucwerk betaal je gemiddeld €35,- tot €45,- per uur.
Pleisteren is een vorm van stucen. Een andere benaming voor pleisterwerk is glad stucen.

Gratis stukadoor offertes vergelijken!